• Socora_coordination_sécurité_santé_professionel_particulier_formation_conseil_prévention

    Socora, de veiligheid van goederen en mensen

    Het bedrijf Socora , opgericht in 2007, werkt actief samen op het gebied van terreinbeveiliging met privé- of professionele structuren. Om meer te weten te komen over het bedrijf, doorverwijzen naar SOCORA.

Veiligheidscoördinatiediensten voor individuen en professionals


Bouw van eengezinswoning, uitbreiding, bijbouw,…

Alle bouwwerkzaamheden die op uw terrein kunnen plaatsvinden

Juridisch aspect van de locatiecoördinatie

Sinds het Koninklijk Besluit van 25 januari 2001 is het verplicht een veiligheidscoördinator in te schakelen bij de uitvoering van de werkzaamheden. Zijn rol is om te zorgen voor de planning van veiligheidsmaatregelen op de hele bouwplaats. Hij oefent deze verantwoordelijkheid uit in plaats van de projecteigenaar. Ons team van coördinatoren voert procedures uit zoals het Gezondheids- en Veiligheidsplan (VGP), bezoekverslagen en het Consequent Interventiedossier (PID).


Geografische dekking in België

Wij zijn actief over heel Wallonië (Namen, Bergen, Charleroi, Doornik, Waals-Brabant, Bastogne, Luxemburg, Eupen en Luik), Brussel en Vlaanderen.
Wij verplaatsen ons zonder bijkomende kosten.

Adviesdienst voor bedrijven


Het opstellen van een specifiek gezondheids- en veiligheidsplan (VGP) diverse risicoanalyses, monitoring van vertaalprojecten.

Intercompany beroepsopleiding, Intra bedrijven (asbest, werken op hoogte, preventieadviseur, eerste hulp, VCA, HACCP…)

Onze opdracht bestaat erin om, in samenwerking met elke werkgever, alle preventieve maatregelen op te zetten met aandacht voor de veiligheid en het welzijn van de werknemers, om hen te adviseren en bij te staan in hun preventiestrategie tegen, in het bijzonder, de gevaren en risico's die kunnen leiden tot een arbeidsongeval.

Laatste nieuws

Defensie: al 1 jaar !

| News (2)
Wij zijn er trots op onze samenwerking te vieren die precies 1 jaar geleden van start ging met de Defensie van het Vlaamse gewest en het Brussels h...

Onze samenwerking met UCB Pharma gaat door in 2020!

| News (2)
Sinds april 2019 voeren we een preventiemissie uit binnen UCB Pharma. We zijn blij dat we onze samenwerking kunnen voortzetten...

Bodemsanering: nieuwe regels van kracht op 1 november

| News (2)
Nieuwe regelgeving voor een efficiëntere en adequatere behandeling en een beter toezicht op de grond Het doel van dit nieuwe bodemdecreet is ...

Wil je in contact blijven en het nieuws van Socora volgen?

Copyright 2018-2023 SOCORA | Rue de l’Hôtel Communal 50A - 4460 Grâce-Hollogne (België) | Aanmaak website : Zzam.be