Onze diensten

Drones en veiligheid

Bekijk veiligheid vanuit een uniek standpunt.


Luchtfoto's per drone bieden een spectaculair en ongekend beeld van uw bouwwerven of prestaties voor elk type opdracht, of het nu gaat om foto- en/of videoreportages, inspecties, audits, opvolging van bouwwerven, verzekeringsdossiers, bewaking...

Op basis van een voorafgaande en gecoördineerde analyse en op basis van specifieke verzoeken van u, voldoen onze professionele montages aan uw meest precieze wensen op het gebied van nabewerking en kunnen ze worden gebruikt op alle soorten digitale media om de best mogelijke promotie en invloed van uw activiteit te garanderen.

Onze missies worden uitgevoerd met strikte naleving van de geldende wetgeving. Als door de DGTA geautoriseerde operator voor visuele navigatie in klasse I scenario's, is onze ervaren piloot in staat om aan uw specifieke behoeften te voldoen en u innovatieve oplossingen te bieden. Onze hexacopterachtige apparaten, die naar behoren zijn goedgekeurd en verzekerd, voldoen aan de hoogste criteria op het gebied van veiligheid en beeldkwaliteit. We voeren ook alle soorten missies binnenshuis uit dankzij onze toegewijde en beveiligde camera's.

Daarnaast bieden luchtfoto's de volgende voordelen:

  • De ideale aanvulling op onze veiligheidsanalyse.
  • Een aanzienlijke kostenreductie door de snelle opbouw en uitvoering van onze opdrachten, in vergelijking met zware en dure systemen zoals steigers, gondels, kabelbanen, etc...
  • Maximale veiligheid voor de operator en de mensen die ter plaatse aanwezig zijn.
  • Eenvoudige en snelle inspectie op plaatsen die moeilijk toegankelijk zijn met traditionele middelen (bruggen, structuren, daken, pylonen...).
  • Snelle en gepersonaliseerde verwerking van informatie in bruikbare vorm.

Wil je in contact blijven en het nieuws van Socora volgen?

Copyright 2018-2023 SOCORA | Rue de l’Hôtel Communal 50A - 4460 Grâce-Hollogne (België) | Aanmaak website : Zzam.be